Brother biedt unieke analyse van printvolume en processen

Brother combineert deze twee uitdagingen door haar klanten te voorzien in inzicht in de huidige afdrukomgeving en de werkprocessen binnen de organisatie. De gedetailleerde en visuele informatie helpt enerzijds om alle elementen die van invloed zijn op de kosten in kaart te brengen en deze waar mogelijk te verlagen. Anderzijds helpt deze data om het digitaliseren van informatie verder te professionaliseren.

Advies op maat

Brother kan op snelle, simpele wijze het huidige printergebruik in beeld brengen en data analyseren middels JetAdvice Manager. Hierdoor ontstaat inzicht in de huidige printkosten en de totale eigendomskosten van het printerpark (TCO). Op basis van vakkundig advies kan er vervolgens een maatwerk printoplossing samengesteld worden die aansluit op de behoeften van de klant en printkosten drastisch verlaagd.

Een goed voorbeeld hiervan is de analyse van A3 gebruik. Veel organisaties maken gebruik van multifunctionele A3 apparatuur, terwijl het daadwerkelijke gebruik van A3 onder de 0,5% van het totale afdrukvolume ligt. Dit heeft een behoorlijke impact op de TCO.

JetAdvice

Het verzamelen van data alleen is niet voldoende. Inzicht en het nemen van beslissingen op basis van de juiste informatie waarmee resellers en eindgebruikers geholpen kunnen worden, is de echte toegevoegde waarde”, aldus Mark Kouwenberg, Sales Director van EuroForm A/S. “Daar waar Managed Print Services aanvankelijk ging over een consolidatie van apparaten en het realiseren van initiële besparingen, staan vandaag de dag vooral duurzaamheid, beveiliging, continuïteit en het ondersteunen van de dagelijkse processen hoog in het vaandel bij de eindgebruiker.”

De kracht van JetAdvice Assessment is dat het volledig merkonafhankelijk werkt en voorziet in diepgaande informatie omtrent afdrukomgevingen. Ondernemingen hebben vaak een gediversifieerde afdrukomgeving, met printers van verschillende fabrikanten. Daar Brother  MPS-software alleen met Brother apparaten werkt, kan er dankzij JetAdvice een veelzijdige oplossing aangeboden worden.

Positief effect

Het stroomlijnen van de workflow kan een zeer positief effect hebben op de productiviteit van werknemers. Door inefficiënties en knelpunten in kaart te brengen, kan Brother diverse slimme oplossingen bieden. Denk hierbij aan document management en archiveeroplossingen in de vorm van geavanceerde scanopties via het netwerk of in de cloud. Daarnaast biedt Brother diverse professionele solutions voor het beveiligen van  printdata.

Kijk voor meer informatie over een uitgebreide analyse van printomgeving en werkprocessen op de website van Brother Nederland of neem contact met ons op.