Projecten van MJK Automatisering Plus

Project Hamifleurs

Hamiplant | Automatisering logistiek

Wij maken toonaangevende webshops en webapplicaties om de logistieke processen beter te kunnen managen. Deze webapplicaties werken realtime samen met de backoffice systemen en zijn platform onafhankelijk en in een responsive design dus ook voor de tablet en smartphone geschikt. Dagelijks vers aanbod van toonaangevende kwekers uit Nederland komen samen in onze efficiënte database. Door middel van een geavanceerd filter wordt automatisch bepaald, welk aanbod op de webshop getoond wordt. Daarna is de orderverwerking uiteraard volledig real-time en automatisch.

Project Hamiplant

Vida Verde | Automatisering logistiek

Aanbodsinformatie van planten kwekers en leveranciers uit heel Europa komen samen in onze uiterst efficiënte database. Orderverwerking gebeurt geheel automatisch via XML en EDI. Samenstellen en maken van op maat gemaakte offertes voor klanten is slechts een paar klikken met de muis. Uiteraard komt geselecteerd aanbodsinformatie geheel automatisch tevoorschijn in de volledig in eigen beheer ontwikkelde realtime webshop.

Project Clavis

Clavis piano's | Webshop

Wij zijn ontzettend trots op onze nieuwste webwinkel, Clavis.nl. Clavis is een van de grotere pianobedrijven in ons land, met showrooms in Amsterdam, Nieuwegein en Delft. De nieuwe website heeft een uitstraling gekregen die past bij het bedrijf. Bovendien is de website technisch helemaal 'state-of-the-art'. Zo past de website zichzelf aan aan de afmeting van het venster (responsive web design heet dat) en is de website goed indexeerbaar door zoekmachines. We hebben de nieuwe website gekoppeld aan het bestaande administratie-systeem van Clavis, zodat efficiënt kan worden gewerkt.

Onze webshops kunnen ook de complete orderafhandeling op zich nemen. Dat betekent dat zaken als voorraadbeheer, klantenbeheer, logistiek en facturatie via de beheermodule van de webshop lopen.

Tevens hebben zij de mogelijkheid om vanuit één beheermodule meerdere webshops te beheren en van de mogelijkheid om meertalige webshops te ontwikkelen. De keuze voor land en taal gebeurt automatisch, op basis van uw locatie. Vanzelfsprekend kan de gebruiker dit aanpassen, indien het onverhoopt verkeerd is.

Project MJK

Onze logistieke software is toonaangevend

De eigenaar van MJK Automatisering Plus B.V. is al sinds 1985 actief in maatwerk oplossingen. Daarbij is expertise opgebouwd op logistiek gebied en dan met name van de bloemen en planten export branche. De logistieke oplossingen die zijn ontwikkeld voor deze branche zijn toonaangevend. Bloemen en planten zijn dagverse producten met een zeer korte omlooptijd en vragen om een ... en snelle logistieke afhandeling. Deze dynamische branche kenmerkt zich nog meer door specifieke regelgeving en verregaand geautomatiseerde leveranciers.