Fujitsu vShape oplossingen

De flexibele en schaalbare vShape-oplossing combineert alle aspecten van een virtuele omgeving op basis van betrouwbare technologieën en bewezen oplossingen. Eenvoudige implementatie en eenvoudig in gebruik. Bovendien profiteren klanten van gevalideerde architecturen zodat ze een eenvoudigere, gestroomlijndere ervaring hebben en met een leverancier werken. Met vShape biedt Fujitsu overtuigende oplossingen voor de complexe uitdagingen van virtualisatie, zoals prestaties, beschikbaarheid, veiligheid, flexibiliteit en efficiëntie.


Zakelijke voordelen
Dankzij duidelijke voordelen op het gebied van beheer en consolidatie is virtualisatie een alledaagse realiteit voor IT. Door een volledige virtualisatie-infrastructuur te bieden, op basis van bewezen concepten en kennis, neemt Fujitsu de problemen met zelfconfiguratie weg en wordt een geteste en volledig gesynchroniseerde combinatie van betrouwbare componenten gegarandeerd. Klanten kunnen vertrouwen op een eenvoudig, snel proces gecombineerd met simpele, risicoloze verwerking. Zodoende hoeven ze minder tijd aan IT te besteden en kunnen ze zich meer richten op hun kernactiviteiten. Omdat de oplossing is afgestemd op hun toepassingsvereisten, nemen de inkoopkosten, implementatietijd en toewijzingstijd af.

Fujitsu vShape levert als enige volledige en gevalideerde infrastructuur voor het mkb. De oplossingen zijn gebaseerd op bewezen concepten en hoogwaardige producten van een vertrouwde leverancier. Klanten kunnen kiezen welke infrastructuur voor hen het meest geschikt is.

vShape kan eenvoudig worden geschaald naarmate de vereisten en vraag veranderen. De oplossing is namelijk verkrijgbaar in twee verschillende pakketten: de ETERNUS DX SAN-opslagversie met Brocade FC-switches of de NetApp FAS NAS-opslagversie met Brocade IP-switches. Beide versies bieden een zeer betrouwbare oplossing op basis van industriestandaarden en bevatten het allerbeste van technologiepartners. Dankzij de combinatie van deze componenten met de toonaangevende VMware-virtualisatietechnologie, uitgevoerd op PRIMERGY-servers met een uitstekende prijs-[restatie verhouding, kan IT worden geconsolideerd. Dit betekent dat klanten minder hardware nodig hebben en hun bestaande assets doelmatiger kunnen inzetten, zodat minder bedrijfskosten en manuren nodig zijn.